ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το L’Oreal Mythic Oil συνιστάται για όλους τους τύπους μαλλιών. Τα κύρια καθήκοντά του είναι: η θρέψη καθώς και η προσφορά γυαλάδας και απαλότητας στα μαλλιά. Το καλλυντικό παρέχει στα μαλλιά πολλές βιταμίνες, μέταλλα και λιπαρά οξέα. Τιθασεύει ακόμα και τα πιο απείθαρχα μαλλιά, κάνει το styling πιο εύκολο και επιταχύνει το χρόνο στεγνώματος. Χάρη στα φυσικά συστατικά, τα μαλλιά σταδιακά γίνονται πιο λαμπερά και αρχίζουν να αντανακλούν τις ακτίνες του ήλιου. Επιπλέον, το L’Oreal Mythic Oil έχει αντιοξειδωτική δράση και προστατεύει τα μαλλιά από επιθετικούς παράγοντες που προέρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Η χρήση του L’Oreal Mythic Oil είναι πολύ απλή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να διανέμετε μία ή δύο αντλίες του προϊόντος, να το θερμαίνετε και στη συνέχεια να εφαρμόζετε κατά μήκος των μαλλιών και τα άκρα τους. Το καλλυντικό μπορεί να τοποθετηθεί σε στεγνά και υγρά μαλλιά. Αυτό που είναι σημαντικό όμως, τα μαλλιά πρέπει να πλένονται καλά πριν από κάθε εφαρμογή. Αντιστοιχίστε το εφαρμοζόμενο προϊόν με το μήκος και το πάχος των μαλλιών σας.

ΣΥΝΘΕΣΗ

Το L’Oreal Mythic Oil περιέχει μερικές σιλικόνες και φυτικές ουσίες. Μεταξύ αυτών είναι το λινέλαιο και το έλαιο από cranberry. Οι ίδιες οι ουσίες περιέχουν φυσικό αντιοξειδωτικό φίλτρο UV καθώς και άλλα θρεπτικά συστατικά.

ΦΟΡΜΟΥΛΑ, ΑΡΩΜΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ

Το L’Oreal Mythic Oil έχει ημι-υγρή φόρμουλα, γι’ αυτό δεν μπλέκει τα μαλλιά, ούτε τα επιβαρύνει αλλά και ούτε τα κάνει λιπαρά. Το άρωμά του είναι ελαφρύ και θυμίζει λουλούδια. Το λάδι L’Oreal Mythic είναι άχρωμο.

ΥΠΕΡ:

ΚΑΤΑ:

  • φροντίζει όλους τους τύπους μαλλιών
  • θρέφει, αποδίδει στιλπνότητα και απαλότητα
  • διευκολύνει το styling
  • περιέχει έλαια από λιναρόσπορο και cranberry
  • έχει ευχάριστο, λουλουδάτο άρωμα
  • είναι εύκολο να το βρείτε
  • περιέχει μόνο δύο φυσικά έλαια
  • έρχεται με πλαστική και όχι πολύ ωραία φιάλη
< Προηγούμενο άρθρο
ΘΈΣΗ 5. Macadamia Healing Oil Treatment
Επόμενο άρθρο >
ΘΈΣΗ 3. Dove Pure Care Dry Oil