ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το Dove Pure Care Dry Oil συνιστάται για όσους θέλουν να κάνουν τα μαλλιά τους όμορφα και υγιή. Το προϊόν έχει λειαντική και λαμπερή δράση. Επιπλέον, παρέχει στα μαλλιά τα απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία των μαλλιών στοιχεία και βιταμίνες. Προστατεύει τα μαλλιά από επιθετικούς παράγοντες που προέρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον, την ηλιακή ακτινοβολία καθώς και μηχανικές και χημικές βλάβες. Το Dove Pure Care Dry oil κάνει τα μαλλιά πιο μαλακά καθώς βοηθά τα μαλλιά να φαίνονται καλύτερα.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Η χρήση του Dove Pure Care Dry Oil είναι πολύ απλή. Μόνο τέσσερις ψεκασμοί του προϊόντος που χύνεται στις παλάμες σας είναι αρκετές για μία θεραπείας μαλλιών. Στη συνέχεια, χτενίστε το καλλυντικό με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνει πιο τρεχούμενο. Μετά, στεγνώστε τα μαλλιά και κάντε τα όπως σας ταιριάζει. Είναι επίσης μια καλή ιδέα να εφαρμόσετε το Dove Pure Care Dry Oil πριν από το λούσιμο καθώς και αμέσως μετά την ίδια διαδικασία, ώστε να εξομαλύνετε και να δώσετε στα μαλλιά γυαλάδα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε το λάδι σε άλλα προϊόντα περιποίησης μαλλιών.

ΣΥΝΘΕΣΗ

Το Dove Pure Care Dry Oil περιέχει διάφορες ουσίες και σιλικόνες. Το λάδι Macadamia, το έλαιο καρύδας και το ηλιέλαιο παρέχουν στα μαλλιά πολλές βιταμίνες και μέταλλα. Μπορείτε επίσης να βρείτε υγρή παραφίνη, αρώματα και χρωστικές στη σύνθεση του προϊόντος.

ΦΟΡΜΟΥΛΑ, ΑΡΩΜΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ

Το Dove Pure Care Dry Oil έχει ελαφριά φόρμουλα, γι’ αυτό δεν επιβαρύνει ούτε μπλέκει τα μαλλιά. Έχει ανοιχτό χρώμα και ελαφρύ άρωμα που εξαφανίζεται αμέσως όταν εφαρμόζεται στα μαλλιά.

ΥΠΕΡ:

ΚΑΤΑ:

  • περιέχει πολλά φυσικά φυτικά έλαια
  • προστατεύει τα μαλλιά από την υπεριώδη ακτινοβολία και την υψηλή θερμοκρασία
  • μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και πριν και μετά το λούσιμο
  • δεν επιβαρύνει και δεν μπλέκει τα μαλλιά
  • παρέχει βιταμίνες και μέταλλα στα μαλλιά
  • είναι πολύ δημοφιλές
  • περιέχει υγρή παραφίνη
< Προηγούμενο άρθρο
ΘΈΣΗ 4. L’Oreal Mythic Oil
Επόμενο άρθρο >
ΘΈΣΗ 2. Moroccanoil Treatment Original