ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μπορείτε να εφαρμόσετε το Alterna Bamboo Kendi Dry Oil Mist με δύο τρόπους. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν ως εντατική θεραπεία εξομάλυνσης και καλλωπισμού. Το καλλυντικό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως βασικό προϊόν για το styling μαλλιών. Επιπλέον, το Alterna Bamboo Kendi Dry Oil Mist μειώνει το φριζάρισμα και το ηλέκτρισμα, βοηθά με τα ατίθασα μαλλιά και διευκολύνει το styling. Προστατεύει από υψηλή θερμοκρασία καθώς επίσης προστατεύει και από την απώλεια νερού και κερατίνης. Επιπλέον, το προϊόν βοηθά το βαμμένο χρώμα των μαλλιών να παραμείνει αληθινό και δίνει έμφαση στα φυσικά αντανακλαστικά. Προσφέρει στα μαλλιά εκπληκτική λάμψη, δεν επιβαρύνει και απορροφάται αμέσως. Τέλος, το Alterna Bamboo Kendi Dry Oil Mist έχει αναζωογονητική δράση, αναδομεί τα σπασμένα άκρα και προστατεύει τα μαλλιά από την υγρασία.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Το Alterna Bamboo Kendi Dry Oil Mist είναι εύκολο στη χρήση. Το πακέτο έρχεται με έναν ψεκαστήρα, χάρη στον οποίο μπορείτε να ψεκάσετε εύκολα το λάδι. Κρατήστε το μπουκάλι σε απόσταση 10 εκατοστών από το κεφάλι και πιέστε τον ψεκαστήρα. Βεβαιωθείτε ότι το υγρό καλλυντικό φτάνει και καλύπτει τα μαλλιά σας ομοιόμορφα. Μια συσκευασία περιέχει 125 ml του προϊόντος.

ΣΥΝΘΕΣΗ

Το Alterna Bamboo Kendi Oil Mist περιέχει πολλές φυτικές ουσίες. Μεταξύ άλλων, περιέχει: εκχύλισμα μπαμπού, καρότου και άλγης, καθώς και ηλιέλαιο, λάδι jojoba, λάδι buriti, λάδι σιταριού, λάδι από καρπούς kukui και ελαιόλαδο. Παρά τα φυσικά συστατικά, το προϊόν περιέχει επίσης σιλικόνες, αρώματα και χρωστικές ουσίες.

ΦΟΡΜΟΥΛΑ, ΑΡΩΜΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ

Το Alterna Bamboo Kendi Oil Mist είναι το επονομαζόμενο ξηρό προϊόν. Αυτό σημαίνει ότι απορροφάται από τα μαλλιά αμέσως μετά την εφαρμογή, ούτε τα βαραίνει ούτε τα μπλέκει. Επιπλέον, έχει ανοιχτό κίτρινο χρώμα και απαλό άρωμα, το οποίο δυστυχώς εξασθενεί σχεδόν όταν εφαρμόζεται.

ΥΠΕΡ:

ΚΑΤΑ:

  • ελαφριά φόρμουλα σε σπρέι
  • μαλακώνει και κάνει τα μαλλιά πιο λαμπερά
  • έχει δράση θερμικής προστασίας
  • περιέχει πολλές φυσικές ουσίες
  • πρέπει να περιμένετε πολύ μέχρι να δείτε τα πρώτα αποτελέσματα
  • λειτουργεί μόνο επιφανειακά
  • θα μπορούσε να θρέφει και να ενυδατώνει καλύτερα
  • είναι κρίμα που το άρωμα δεν μένει περισσότερο στα μαλλιά
  • έρχεται σε ένα συνηθισμένο πλαστικό μπουκάλι
Επόμενο άρθρο >
ΘΈΣΗ 9. Amla Khadi