Nanoil - το καλύτερο λάδι μαλλιών

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το λάδι μαλλιών Nanoil συνιστάται να φροντίζει όλους τους τύπους μαλλιών. Υπάρχουν τρεις εκδόσεις του προϊόντος: για μαλλιά χαμηλής πόρωσης, για μαλλιά υψηλής πόρωσης και για μαλλιά μεσαίας πόρωσης. Η δράση και τα χαρακτηριστικά που κάθε ένα από τα καλλυντικά έχει συνδυαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να συνδυάζεται με την τρίχα και το τριχωτό της κεφαλής με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το λάδι που έχει σχεδιαστεί για τη θεραπεία των μαλλιών υψηλής πόρωσης έχει δράση αναζωογόνησης, ενυδάτωσης και ενίσχυσης. Επιπλέον, το προϊόν προσφέρει λάμψη, στιλπνότητα και απαλότητα στα μαλλιά. Το λάδι που προορίζεται για μαλλιά μεσαίας πόρωσης παρέχει τη σωστή ποσότητα νερού στις δομές της τρίχας, οι οποίες είναι κρυμμένες κοντά στον πυρήνα των μαλλιών, κάνει τα μαλλιά πιο ελαστικά και διευκολύνει το styling. Επιπλέον, το λάδι χαρίζει στα μαλλιά λάμψη, τα κάνει μαλακότερα και αναδεικνύει το φυσικό τους χρώμα. Το λάδι που έχει δημιουργηθεί για μαλλιά χαμηλής πόρωσης διευκολύνει το styling, ανυψώνει τις ρίζες των μαλλιών και θρέφει τα μαλλιά. Παρέχει στο τριχωτό της κεφαλής πολλές πολύτιμες και θρεπτικές ουσίες.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Εφαρμόστε το λάδι μαλλιών Nanoil σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά. Μπορείτε να θεραπεύσετε τα μαλλιά σας με το λάδι ακριβώς πριν από το λούσιμο των μαλλιών ή μετά από το στέγνωμα. Το καλλυντικό θα φροντίσει τα άκρα των μαλλιών σας και θα φροντίσει το τριχωτό της κεφαλής. Επιπλέον, θα παράγει εξαιρετικά αποτελέσματα όταν συνδυάζεται με άλλα προϊόντα που σχεδιάζονται για τη φροντίδα του τριχωτού της κεφαλής. Επιπλέον, το προϊόν θεωρείται επίσης χρήσιμο για τους άνδρες που έχουν με υπερηφάνεια γένια και μουστάκια. Αυτό που είναι επίσης ενδιαφέρον να αναφέρουμε, το Nanoil αποτρέπει την φαλάκρα και την πρόωρη γήρανση της τρίχας.

ΣΥΝΘΕΣΗ

Οι λίστες συστατικών κάθε λαδιού Nanoil διαφέρουν ελαφρώς. Γιατί αυτό; Η επιλογή των συστατικών καθορίστηκε από τις διαφορετικές ανάγκες που έχει το χαμηλό πορώδες, το μέτριο πορώδες και τα υψηλά πορώδη μαλλιά. Ωστόσο, κάθε προϊόν περιέχει φυτικά έλαια, βιταμίνες Α και Ε, φίλτρο UV, kerastim, bicapil, καθώς και προϊόντα εξομάλυνσης μαλλιών, γυαλάδας και πειθαρχίας.

ΦΟΡΜΟΥΛΑ, ΑΡΩΜΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ

Το λάδι μαλλιών Nanoil έχει μια λεπτή συνεκτικότητα, γι’ αυτό διεισδύει γρήγορα στα μαλλιά και στο τριχωτό της κεφαλής. Το ελαφρύ άρωμα κάνει κάθε εφαρμογή πολύ ευχάριστη.

ΥΠΕΡ:

ΚΑΤΑ:

  • μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ ελαίου για μαλλιά χαμηλής, μεσαίας ή υψηλής πόρωσης
  • το λάδι ανανεώνεται και αποτρέπει περαιτέρω βλάβες
  • προστατεύει από την καταστροφική ενέργεια των εξωτερικκών παραγόντων
  • περιέχει πολλές πολύτιμες ουσίες, συμπεριλαμβανομένων ελαίων και βιταμινών
  • κάνει το styling πιο εύκολο και εξομαλύνει τα μαλλιά
  • η εφαρμογή είναι γρήγορη και εύκολη
  • έχει ελαφριά φόρμουλα και απορροφάται γρήγορα από τα μαλλιά
  • αντιμετωπίζει την πρόωρη φαλάκρα και το γκριζάρισμα των μαλλιών
  • συνιστάται για γυναίκες και άντες
  • θα ήταν καλύτερο αν το άρωμα έμενε στα μαλλιά
< Προηγούμενο άρθρο
ΘΈΣΗ 2. Moroccanoil Treatment Original
Επόμενο άρθρο >